Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Diner in Dordrecht

Details over dit uitje

Een groepsuitje in Dordrecht willen organiseren met wat avontuur en spanning? Wat dachten jullie van een heerlijk uitgebreid diner op drie verschillende locaties en tussen de gerechten door op zoek gaan naar een Rat in plaats van een Mol?

Het arrangement Wie is de Rat Diner van Dordt Events is nog leuker dan dat populaire Tv-programma waarin de deelnemers allerlei spannende opdrachten moeten doen en intussen pootje worden gelicht door een verrader die zijn identiteit tot het eind toe geheim houdt.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Welk team doorstaat alle spelrondes het beste en wie weet de Rat te ontmaskeren. Dit mannetje of vrouwtje probeert door middel van diverse geheimzinnige sabotageacties de boel te verstieren.

Elk team krijgt de kans om tussen de verschillende gerechten door ervoor te zorgen dat de vele breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten worden opgelost. De Rat zal dit wel wat moeilijker maken. Alleen een goede samenwerking zal ervoor zorgen dat de opdrachten succesvol uitgevoerd worden! Natuurlijk perfect voor als teambuildingsuitje.

Bij het nagerecht, wordt het beste team in 't zonnetje gezet. Onze begeleider reikt de 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit aan dat ene team dat goed heeft samengewerkt. De best presterende Rat kan vervolgens ook nog even al zijn of haar streken aan het voltallige gezelschap onthullen.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Prijs voor het beste team en de best presterende Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens je knip hoeven te trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maak je gebruik van ons speciale drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan