Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Dordrecht

Details over dit uitje

Dordt Events neemt u in de wintermaanden mee naar het hartje van Dordrecht om te genieten van een heerlijk diner in drie etappes. Ontdek de gezellige stad van Nederland tijdens deze culinaire stadswandeling en zet uw groepsuitje of bedrijfsuitje feestelijk op de kaart!

Geniet van een heerlijk 3-gangen diner bij drie verschillende restaurants en wandel tussen elke gang door weer de prachtige binnenstad in op weg naar de volgende locatie.

Dordrecht kent tal van prachtige monumenten, pleinen en monumentale panden. Uw Winter Walking Dinner door de straten van Dordrecht laat al het moois zien wat deze oude binnenstad te bieden heeft. Tijdens de rondleiding vertelt de gids u allerlei boeiende details over de opzienbarende historie van deze stad.

Dordt Events heeft voor deze speciale wandeling een selectie gemaakt van de beste restaurants, waar de diverse gerechten voor u klaargemaakt worden. Dat wordt simpelweg genieten van culinaire hoogstandjes op verschillende locaties!

Programma – indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 19.45 Rondleiding
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 21.45 Rondleiding
21.45 – 22.30 Dessert

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW

15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw Winter Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Dordrecht with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Dordrecht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan