Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Dansen in Dordrecht

Details over dit uitje

Heupen los, voetjes van de vloer. Wil je de meest populaire dansen leren in Dordrecht samen met vrienden en vriendinnen? Bij Dordrecht Events hebben we de Workshop Dansen met Hiphop, Jazz of Musical voor jullie klaar staan. Een groepsuitje waar je al je energie in kwijt kunt!

Samen gaan jullie aan de slag op basis van een unieke choreografie om jullie danstalent te ontwikkelen en nieuwe 'moves' in te zetten. Ben je van plan professioneel aan de slag te gaan met jouw danstalent? Dan is deze cursus zeker een stap in de goede richting!

Na wat oefeningen om de spieren los te krijgen, mag iedereen aan de slag met de nieuwste dansmoves. Hoewel de genres behoorlijk ver uit elkaar liggen en iedereen z'n eigen voorkeur heeft, proberen we gezamenlijk tot één performance te komen. Natuurlijk krijg je de vrijheid om je eigen specialiteit voor het voetlicht te brengen, ben je een beetje klassiek aangelegd of hou je van breakdance?

Geniet van een eersteklas dansworkshop in het centrum van Dordrecht. Na afloop ben je in staat om het publiek los te krijgen en ben je nog een paar danscursussen verwijderd van het echte werk. Veel plezier!

Inclusief:
  • Perfecte locatie
  • Enthousiaste en professionele danslerares
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding mee te nemen!

Optioneel:

Een videoregistratie van de workshop? Dit kan al vanaf 99,50 excl. BTW.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan