Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Dordrecht

Details over dit uitje

Tijdens je groepsuitje met vriendinnen willen leren paaldansen? De Workshop Paaldansen in Dordrecht wordt gepresenteerd door de altijd flexibele paaldans instructrice van Dordt Events. De paaldans instructrice beheerst als geen ander de fijne kneepjes van deze 'klimsport' en weet hoe je de zwaartekracht kan trotseren.

Tijdens deze Paaldans Workshop van Dordt Events zal ze jullie ongeveer twee uur lang onderwijzen in de edele dans van het verleiden.

Natuurlijk gaan jullie zelf ook aan de slag, even kijken of de heupen lekker loskomen onder de opzwepende deunen van de heerlijke beat.

Na de warming-up, waarbij jullie verschillende rek- en strekbewegingen doen, is het tijd om de paal te bedwingen. Terwijl je in de paal hangt en de leukste toeren uithaalt, kunnen je vriendinnen nog eerst even toekijken!

Jullie komen tijdens de Workshop Paaldansen erachter dat het niet alleen een hele verleidelijke, maar ook een zeer inspannende sport is. Daarom kunnen jullie tussendoor heerlijk genieten van een drankje, om vervolgens de les weer te vervolgen.

Onze professionele instructrice staat jullie met raad en daad terzijde. Trek soepele of sport kleding aan en zorg voor een paar stevige dijen. Neem de geleerde verleidingskunsten mee naar huis en oefen je kunsten onderweg uit op de lantaarnpalen! De workshop Paaldansen is bijzonder geschikt voor een ludiek vrijgezellenfeest of als gezellig uitje met vriendinnen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Gezellige locatie in Dordrecht
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Voor deze workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan