Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Salsa en Merengue in Dordrecht

Details over dit uitje

De Workshop Salsa en Merengue dansen van Dordt Events is voor al die dames en heren die de soepele Latijns-Amerikaanse danspasjes echt willen leren. Zet je bedrijfsuitje of groepsuitje in Dordrecht eens swingend op de kaart en dans met ons mee!

Natuurlijk is Salsa een verzamelnaam voor verschillende soorten dans, zoals Danzón, Guaguanco, Cha-cha, Mambo en andere Latijns-Amerikaanse dansen. Tijdens deze Salsa en Merengue workshop van Dordrecht Events dansen jullie maar één dans, de echte originele vreugdevolle en passievolle Salsa uit Cuba, waar ritme en passie in het DNA zit!

We zorgen ervoor dat jullie met je partner en eventuele vrienden en vriendinnen een unieke dansparty beleven onder leiding van professionele dansers!

Ideaal voor dat feestelijke groepsuitje dat een beetje ritmisch op stoom moet komen! Maar ook voor een exotisch vrijgezellenuitje is deze workshop een prima alternatief. Deze workshop is geschikt voor een zeer gemêleerd publiek, voor 'Hombre’s' en 'Mujer’s' die passie in hun body hebben!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige locatie in Dordrecht
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 25,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan