Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schermen in Dordrecht

Details over dit uitje

Het ultieme bedrijfsuitje of groepsuitje voor teambuilding willen organiseren in Dordrecht? Welkom bij de vlijmscherpe Schermworkshop van Dordt Events waar u in korte tijd leert hoe u door soepel voetenwerk en slimme aanvallen uw tegenstander kunt uitschakelen. Onder enthousiaste en professionele begeleiding gaat u aan het werk met vesten, maskers, handschoenen en sabels om de professionele schermsport in de vingers te krijgen!

Na een korte uitleg van de spelregels en de sport in het algemeen, gaat u de beginstelling oefenen. Schermen begint namelijk altijd met een stelling, de tegenstanders staan in een aparte lichaamshouding tegenover elkaar. Er zijn daarna verschillende tactieken om aan te vallen en te verdedigen. U leert het allemaal tijdens deze spannende workshop schermen. U komt na afloop weten wie van alle collega´s of vrienden het echte toptalent is. Engarde!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Schermvesten, maskers, handschoenen en sabels
  • Buitenlocatie
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan