Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Lunch in Dordrecht

Details over dit uitje

De meest bekende quiz van TV nu gewoon samen met familie, vrienden of collega's spelen? Dat is mogelijk bij Dordt Events. Wij gaan jullie kennis testen van Nederland tijdens de altijd gezellige Ik hou van Holland Lunch in het centrum van Dordrecht. In verschillende teams strijden jullie om de hoofdprijs. Ook genieten jullie van een heerlijke lunch tijdens deze gezellige quiz!

Dordt Events organiseert de ’Ik Hou van Holland’ quiz geheel op maat voor jullie in combinatie met een lunch. Beantwoord de leukste vragen, doe de polonaise en zing lekker mee met de leukste Hollandse liedjes. Onze quizmaster zorgt uiteraard voor een enthousiaste presentatie en een eerlijke oordeel.

In welke stad werd de eerste metro van Nederland geopend en probeer jullie favoriete hit van Jan Smit mee te blèren. Welke BN-er heeft onlangs weer en poliep voor z’n kiezen gehad? Beleef de leukste quiz van Nederland bij Dordt Events.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Dordrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan