Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes diner in Dordrecht

Details over dit uitje

Met je studentensociëteit een zeer feestelijk groepsuitje op de kaart zetten? Of met de collega's iets leuks in Dordrecht organiseren? De Jongens tegen de Meisjes is één van de leukste Tv-programma's van de afgelopen jaren en is nu ook te boeken als groepsuitje. Wij nemen jullie naar een gezellige ruimte in het centrum van Dordrecht voor een echte strijd tussen de dames en heren. Onder leiding van onze eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand gaan jullie vechten om de eer!

Vandaag testen wij jullie kennis over de andere sekse. Wat weet je nou eigenlijk van het andere geslacht? Hoeveel tassen hebben de meeste vrouwen nou gemiddeld in huis liggen en is het waar dat mannen beter in het verkeer zijn? Onder leiding van jullie enthousiaste quizmaster speelt elk team diverse grappige en ludieke spelronden. Er wordt tussendoor een heerlijke 3 gangen diner naar keuze geserveerd. Op een gezellige manier wisselen we de gerechten af met de verschillende spelrondes.

Bent u klaar om te strijden voor de eer en een prachtige hoofdprijs? Anders kom je straks thuis met het verhaal dat je afgedroogd bent door een paar giechelende dames of een paar zichzelf op de borst slaande macho's.

Inclusief:
  • Enthousiaste spelbegeleid(st)er
  • Uitgebreid 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Prijs:

10 - 19 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan