Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City Game – Borrel in Dordrecht

Details over dit uitje

Bent u op zoek naar een afwisselend dagprogramma in Dordrecht waar niets aan mag ontbreken? Dordt Events heeft dan het perfecte groepsuitje voor jullie klaar staan: het altijd gezellige Lunch - Crime City Game - Borrel arrangement!

Jullie beginnen de middag met een verrukkelijke lunch in het centrum van Dordrecht. Na de lunch spelen jullie het moderne en uitdagende spel ‘ Tablet City Game’. We eindigen de dag bij een gezellig restaurant in het centrum van Dordrecht voor een gezamenlijke borrel. Hebben jullie er zin in?

13.00 – 14.00 Lunch

Jullie beginnen de dag met een heerlijke lunch in een gezellige restaurant in het centrum van Dordrecht. Geniet vooral van het heerlijke eten en zorg voor een goed gevulde maag, want in het vervolgprogramma zal jullie veel energie kosten.

14.00 – 16.00 Crime City

Na de lunch is het tijd om jullie eigen criminele brein aan het werk te zetten. Jullie zullen gebruik maken van meerdere GPS Tablets tijdens het spelen van Crime City tablet Game.

Het doel van het spel Crime City is heel simpel. Probeer zo groot mogelijke buit te verzamelen. Als team terroriseren jullie het centrum van Dordrecht. Kraak kluizen, verzamel zoveel mogelijke verschillende wapens en beroof jullie het concurrerende Crime City team van hun buit. Uiteraard is het niet zo makkelijk, want de politie houdt jullie in de gaten. Dit wordt dus opletten! Worden jullie een beruchte straatbende of zijn jullie niet weggelegd voor het echte criminele werk?

Ook kunnen jullie de bankrekening van de concurrenten in gaten houden tijdens het spel. Zodat jullie precies weten wanneer jullie team harder moet werken. Dit zorgt voor een spannende race tussen de teams. Ooit het gedrag van een crimineel willen tonen? Dit is jullie kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle spanning is het tijd om even lekker te relaxen. Uw gezelschap komt weer samen bijeen op een gezellige locatie in de binnenstad van Dordrecht. Jullie zullen hier een uurtje borrelen en kunnen de leuke verhalen met elkaar uitgewisseld worden. Ook zal er een prijsuitreiking plaats vinden tijdens de borrel. Het winnende team wordt bekend gemaakt en gaat uiteraard met een leuke prijs naar huis. Tijdens de borrel kunnen jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen € 50,00 p.p. excl. BTW
20 – 29 personen € 48,00 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 46,00 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan