8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City Game – Borrel in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Crime City Game – Borrel in Dordrecht

Bent u op zoek naar een afwisselend dagprogramma in Dordrecht waar niets aan mag ontbreken? Dordt Events heeft dan het perfecte groepsuitje voor jullie klaar staan: het altijd gezellige Lunch - Crime City Game - Borrel arrangement!

Jullie beginnen de middag met een verrukkelijke lunch in het centrum van Dordrecht. Na de lunch spelen jullie het moderne en uitdagende spel ‘ Tablet City Game’. We eindigen de dag bij een gezellig restaurant in het centrum van Dordrecht voor een gezamenlijke borrel. Hebben jullie er zin in?

13.00 – 14.00 Lunch

Jullie beginnen de dag met een heerlijke lunch in een gezellige restaurant in het centrum van Dordrecht. Geniet vooral van het heerlijke eten en zorg voor een goed gevulde maag, want in het vervolgprogramma zal jullie veel energie kosten.

14.00 – 16.00 Crime City

Na de lunch is het tijd om jullie eigen criminele brein aan het werk te zetten. Jullie zullen gebruik maken van meerdere GPS Tablets tijdens het spelen van Crime City tablet Game.

Het doel van het spel Crime City is heel simpel. Probeer zo groot mogelijke buit te verzamelen. Als team terroriseren jullie het centrum van Dordrecht. Kraak kluizen, verzamel zoveel mogelijke verschillende wapens en beroof jullie het concurrerende Crime City team van hun buit. Uiteraard is het niet zo makkelijk, want de politie houdt jullie in de gaten. Dit wordt dus opletten! Worden jullie een beruchte straatbende of zijn jullie niet weggelegd voor het echte criminele werk?

Ook kunnen jullie de bankrekening van de concurrenten in gaten houden tijdens het spel. Zodat jullie precies weten wanneer jullie team harder moet werken. Dit zorgt voor een spannende race tussen de teams. Ooit het gedrag van een crimineel willen tonen? Dit is jullie kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle spanning is het tijd om even lekker te relaxen. Uw gezelschap komt weer samen bijeen op een gezellige locatie in de binnenstad van Dordrecht. Jullie zullen hier een uurtje borrelen en kunnen de leuke verhalen met elkaar uitgewisseld worden. Ook zal er een prijsuitreiking plaats vinden tijdens de borrel. Het winnende team wordt bekend gemaakt en gaat uiteraard met een leuke prijs naar huis. Tijdens de borrel kunnen jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan