Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond in Dordrecht

Details over dit uitje

Wilt u leren pokeren? Neem dan deel aan de Pokeravond in Dordrecht! Gedurend deze workshop van Dordt Events leert u alles over pokeren en de bijbehorende spelregels. U geniet ondertussen natuurlijk van een overheerlijk diner in een toprestaurant van Dordrecht!

Een echte professional leert u de fijne kneepjes van het pokerspel. Add-on, Royal Flush, Texas Hold’em, de pokertermen vliegen u om te oren en u leert het spel perfect te beheersen. Na de pokerworkshop gaat u genieten van een voortreffelijk 3-gangen diner.

17.00 – 20.00 Pokerworkshop

Op een gezellig locatie in het hartje van Dordrecht staat de pokertafel klaar voor uw eerste stoomcursus pokeren. Alle tactieken en strategieën komen aan bod, zodat u na de workshop al uw concurrenten van tafel kan vegen!

20.00 – 22.30 Diner

Met uw hele gezelschap schuift u aan tafel na de workshop voor een heerlijke 3-gangen diner. Ook wordt de winnaar natuurlijk bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een leuke prijsje om mee naar huis te nemen. Wie zal de beste pokerface hebben? Schud de kaarten maar en veel plezier!

De bovengenoemde tijden zijn ter indicatie. Voor meer informatie kunt contact opnemen met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Professionele poker chips
  • Playing cards
  • Professionele pokerleraar
  • Cadeau voor de winnaar
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 55,00 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 53,00 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan