Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Dordrecht

Details over dit uitje

Houdt u van muziek, dansen én van lekker dineren? Dan is het Popquiz Diner van Dordt Events zeker iets voor u!

Dordt Events biedt nu een perfecte combinatie tussen een muzikale quiz en een overheerlijk diner bij een gezellige locatie in het hartje van Dordrecht.

Uw groepsuitje met vrienden of familie wordt er een stuk luider van. Herbeleef de muziek uit het verre verleden of ontdek wie er helemaal op de hoogte is van de nieuwste en hipste artiesten.

De quiz wordt natuurlijk volledig naar uw wensen aangepast. Aan welke categorie geeft u uw voorkeur?

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Van the Rolling Stones tot aan de laatste hits van Rihanna en One Direction. U mag kiezen welke decennia aan bod komen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor muziek van eigen bodem met de originele Nederpop! Onze muzikale quizmaster en de bulderende geluidsinstallatie staan klaar om de beste muziekfragmenten af te spelen en te koppelen aan slimme en verrassende vragen over de desbetreffende artiest of bekende BN’er.

Wordt het de vrouwen tegen de mannen of een onderlinge competitie? Wordt het de 80ties en 90ties of kiest u liever voor hits vanaf 2000 tot nu? Er worden heerlijke gerechten geserveerd tussen de verschillende quizrondes door. Uiteraard kunt u ook kiezen om de quiz en het diner helemaal gescheiden te houden. De presentatie van de quiz wordt gedaan door onze enthousiaste en levendige quizmaster, die alle antwoorden op waarde weet te schatten. Natuurlijk wordt er na afloop van de quiz een hoofdprijs uitgereikt aan het winnende team dat het beste presteert.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
  • Keuze uit genre, 60ties, 70ties, 80ties, 90ties, recent, Nederpop
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!
  • Meezingen, neuriën, handjes in de lucht is allemaal geoorloofd!

Prijs:

10 - 19 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan