Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Port Proeverij in Dordrecht

Details over dit uitje

Groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in Dordrecht met een stevige afdronk? Wanneer u verschillende soorten port met elkaar wilt vergelijken, is één glaasje natuurlijk niet genoeg. Dordrecht Events heeft daarom de Port Proeverij in Dordrecht voor u klaar staan zodat u diverse smaken port eens goed op een rij kunt zetten.

De Port Proeverij is ideaal en natuurlijk een tongstrelend groepsuitje voor vrienden of collega’s die deze heerlijke drankjes willen proeven. Tijdens deze proeverij komt u erachter dat u niet naar Portugal hoeft af te reizen en dat scheelt natuurlijk!

Met alcoholpercentages tussen de 18 en 20 procent zal het na een paar glaasjes natuurlijk al flink ‘ binnenvallen’. Dit aperitiefje is eigenlijk een versterkte wijn die op basis van een speciaal proces wordt gemaakt. Port heeft liefhebbers die zweren bij ‘hun’ merk. Om erachter te komen welk merk port bij u in de smaak valt, serveren wij ongeveer 7 proefglaasjes zodat u ze allemaal kunt vergelijken!

U krijgt van een echte portkenner alle informatie over de ontdekking van port, hoe het gemaakt wordt en hoe het destilleerproces tot stand komt. Hoe lang ligt het opgeborgen en wanneer kan het uiteindelijk worden ontkurkt? Schenk nog maar een glaasje in, u heeft het nog niet helemaal geproefd…!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door echte portkenner
  • Proeven van diverse soorten Port
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

– Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan