Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen – Lunch – Get The Picture in Dordrecht

Details over dit uitje

Wilt u even comfortabel vergaderen met collega's of zakelijke kennissen? En wilt u daarna ook nog de stad Dordrecht van A tot Z verkennen? Met dit vergader- en Get The Picture arrangement van Dordrecht Events zet u elk bedrijfsuitje of zakelijk event origineel op de kaart. Wij nemen u mee naar één van de mooiste 17e eeuwse locaties van de stad. In deze Regentenkamer vergadert u in authentieke stijl en met Get The Picture voegt u een uniek excursie-evenement toe aan uw bezoek aan Dordrecht.

09.00 - 12.00 Vergaderen

Vergaderen in de Regentenkamer kan op verschillende tijden. Het aantal te ontvangen gasten in de Regentenkamer varieert per opstelling. In een U-opstelling kunt u maximaal 18 gasten uitnodigen. Voor een presentatie in theateropstelling (rijen achter elkaar) maximaal 60. Wilt u liever aan een ronde tafel vergaderen? U kunt dan maximaal 15 gasten aan één tafel laten plaatsnemen.

12.00 - 13.30 Lunch

Na de vergadering zullen jullie genieten van een uitstekende broodjeslunch waarbij koffie, thee, melk en jus geschonken wordt.

13.30 - 16.00 Get the Picture Dordrecht

Na uw meeting of vergadersessie, gaat u in teams de stad in om de mooiste monumenten op camera vast te leggen. Elk team gaat met een opdrachtenboekje, een routekaart inclusief camera op pad. Leg de mooiste gebouwen vast, maak opnamen van een speciaal detail, de opdrachten zijn bedoeld om Dordrecht beter te leren kennen.

16.00 - 18.00 Prijsuitreiking en Borrel

Na afloop komt u allemaal weer bij elkaar in een gezellig Leids café voor een lekker drankje en de uitreiking van de 'Get The Picture hoofdprijs' door onze vakkundige jury.

Bovenstaande tijdsaanduiding is uiteraard ter indicatie:

Over de vergaderlocatie:

De Regentenkamer is een sfeervolle en zeer authentieke locatie voor uw vergaderarrangement. In 1680 stichtte Maarten Meerman samen met zijn vrouw Helena Verburg het grootse hofje in Dordrecht genaamd; “De Meermansburg”. Het hofje, gelegen aan de Oude Vest in Dordrecht, werd oorspronkelijk gesticht voor weduwen en alleenstaande dames van goede afkomst. Boven de statige entree van dit hofje vindt men de Regentenkamer die uitkijkt over één van de mooiste grachten van de stad en een fraaie 17e eeuwse stadstuin.

Inclusief:
  • Vergaderen in de Regentenkamer
  • Uitstekende broodjeslunch met koffie, thee, melk en jus
  • Get The Picture evenement - Fotografische excursies door de stad
  • Prijsuitreiking in gezellig Leids café
  • Onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens de borrel
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 67,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 65,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan