6.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 115 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen – Lunch – Get The Picture in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen – Lunch – Get The Picture in Dordrecht

Behoefte aan een comfortabele en compleet verzorgde vergadering? En wilt u daarna ook nog de stad Dordrecht van A tot Z verkennen? Met dit vergader- en Get The Picture arrangement van Dordt Events zet u elk bedrijfsuitje of zakelijk event origineel op de kaart. Wij nemen u mee naar een mooie en moderne locatie in de stad. Op deze locatie vergadert u in stijl en met Get The Picture voegt u een uniek element toe aan uw bezoek aan Dordrecht.

09.00 - 12.00 Vergaderen

Vergaderen kan natuurlijk op verschillende tijden. Het aantal te ontvangen gasten varieert per opstelling. Tijdens de vergadering zorgen wij ervoor dat jullie uiteraard beschikken over een privé ruimte. Mocht er apparatuur nodig zijn, dan regelen wij dit (tegen een kleine meerprijs) graag!

12.00 - 13.30 Lunch

Na de vergadering zullen jullie genieten van een uitstekende broodjeslunch, tijdens deze lunch kunnen jullie nog even napraten over de vergadering.

13.30 - 16.00 Get the Picture Dordrecht

Na uw meeting of vergadersessie, gaat u in teams de stad in om de mooiste monumenten en straatjes op camera vast te leggen. Elk team gaat met een opdrachtenboekje, een routekaart inclusief camera op pad. Leg de mooiste gebouwen vast, maak opnamen van een speciaal detail, de opdrachten zijn bedoeld om Dordrecht beter te leren kennen.

16.00 - 18.00 Prijsuitreiking en Borrel

Na afloop komt u allemaal weer bij elkaar in een gezellig café of restaurant voor een lekker drankje en de uitreiking van de 'Get The Picture hoofdprijs' door onze vakkundige jury.

Bovenstaande tijdsaanduiding is uiteraard ter indicatie:

Inclusief:
  • Vergaderen in de afgesloten ruimte van een locatie
  • Uitstekende broodjeslunch
  • Get The Picture evenement - Fotografische excursies door de stad
  • Prijsuitreiking in gezellig café
  • Onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens de borrel
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 67,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan