Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Whiskeyproeverij in Dordrecht

Details over dit uitje

Houdt u van een goed glas whiskey en binnenkort een groepsuitje of bedrijfsuitje moeten organiseren in Dordrecht? Dan is de Whiskey Proeverij van Dordt Events iets voor jullie. Wij vertellen u alles over het gehele proces! Van de Schotse Hooglanden tot aan de Ierse kust produceert men al jaren overheerlijke whiskey´s. Maar wist u dat ze in Canada ook een behoorlijk glas whiskey produceren? Reserveer dit groeps-arrangement van Dordt Events en kom alles te weten over het productieproces, het proces van gisting in eeuwenoude houten vaten die de whiskey zijn unieke kleur en glans geven.

De Schotten drinken whisky en de Ieren en Amerikanen drinken hun whiskey met een ‘e’ ertussen.

Wat is nu eigenlijk precies het verschil tussen een ‘Blended’ en een ‘Single Malt’. Hoe herkent u een goede kwaliteit whisky en is ‘Bourbon’ in de USA nou eigenlijk wel hetzelfde als whisky bij ons? Stel gerust al uw vragen! Zo mist u tijdens deze Whiskyproeverij geen enkel detail. Maak van uw uitstapje een onvergetelijke belevenis en drink tot slot een heerlijk glas. Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door een echte whiskeyspecialist
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

– Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan