Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellenfeest voor Vrouwen in Dordrecht

Details over dit uitje

Het Vrijgezellenfeest voor Vrouwen van Dordt Events in het centrum van Dordrecht maakt van uw vrijgezellenuitje een feestelijke en onvergetelijke dag!

14.00 - 15.30 Workshop Paaldansen

Om de dag te beginnen, beginnen jullie met een Workshop Paaldansen. waar u de fijne kneepjes over de sensuele dans van het verleiden leert.

Begin met een aantal rek- en strek oefeningen om de spieren op te warmen. Daarna is het tijd om zelf de paal te bedwingen. Het is naast verleidelijk en sensueel, ook nog eens heel inspannend. De professionele, maar flexibele expert zal u tijdens de workshop terzijde staan. Trek een soepele outfit aan en zorg voor stevige dijen!

15.30 - 18.00 Ranking the Stars

Na de inspannende Paaldans Workshop is het tijd voor een hilarische Ranking te Stars. Het hele gezelschap krijgt een vragenlijst ongeveer een week van te voren voordat de Ranking the Stars plaatsvindt. De vragenlijst bestaat uit een deel waar u vragen over uzelf moet beantwoorden en een deel waar u het overige gezelschap moet 'ranken'. De ingevulde vragenlijsten zullen resulteren in een fantastische Ranking the Stars quiz!

Op de dag van uw vrijgezellenfeest zal er in groepen van twee tot drie personen gestreden worden. Welk team kan de anderen het beste inschatten en haalt de meeste punten?

18.00 - 20.00 Diner

Om de dag perfect af te sluiten, gaat u genieten van een overheerlijk 3-gangen diner in een gezellige restaurant naar keuze in het centrum van Dordrecht!

Inclusief:
  • Workshop Paaldansen
  • Professionele begeleiding
  • Ranking the Stars quiz
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Prijs:

10 - 14 personen € 87,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 84,00 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan